Rugalmasság

Megbízhatóság

Szakmai tapasztalat

Rólunk

Számunkra a HR szenvedély és életstílus.
Nálunk az emberek állnak az első helyen.
Szerintünk csak így lehet jól csinálni.

Több mint 20 éves tapasztalattal, folyamatos növekedéssel és 100%-ban magyar tulajdonosi körrel arra törekszünk, hogy a HR piacon megjelenő igényekre szakszerű megoldást adjunk akár a munkaerő-kölcsönzéséről, -közvetítéséről, diákmunkáról vagy outsourcingról van szó.

Nem feledkezünk meg azokról a munkavállalókról sem, akik nap mint nap dolgoznak, ezzel támogatva minket, hogy teljesítsük ügyfeleink igényeit. Nem statisztikai adatokként és költségként tekintünk rájuk, hanem szervezetünkkel együtt lélegző, értékes munkatársakként. Velük vagyunk sikeresek, számukra pedig mi jelentjük a biztonságot.

Kollégáink minden esetben kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a jelentkezők a hiteles tájékoztatás mellett olyan munkakörökbe kerüljenek, ahol személyes és szakmai adottságaik hosszútávú és eredményes munkát tesznek lehetővé.

Stratégiai partnerünknek, a Fürge Diák Iskolaszövetkezetnek köszönhetően kiemelt figyelmet fordítunk az Y és Z generációra is. A diákokkal már iskolás éveik alatt kialakul a közös munka, így segíteni tudjuk őket abban, hogy a felnőttként történő munkaerőpiacra lépés nekik és munkáltatójuknak is sikeres legyen.

Fürge Diák Iskolaszövetkezet

A Fürge Diáknál azon dolgozunk, hogy a diákok már iskola mellett elkezdhessék álmaik megvalósítását. Célunk, hogy amikor elhagyják az iskolapadot, magabiztosan és tapasztaltan léphessenek a munkaerőpiacra. Odafigyelünk rájuk, mert tudjuk, hogy diáknak lenni és a jövőt tervezni egyszerre, az egyik legnehezebb munka a világon.

A Fürge Diák 1994-ben Pécsett alakult. Vezetői folyamatosan arra törekedtek, hogy a kiváló minőség biztosítása mellett lehetőséget adjanak a mindenkori diákságnak önállóságuk megteremtésében.

Humánia HRS Group Zrt.

A Humánia HRS Group Zrt. jogelődjét 2001-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy a diákok mellett a felnőtt munkavállalók munkakeresését is támogatni tudjuk.

Irodahálózatunknak köszönhetően országos megrendeléseket ugyanolyan minőségben tudjuk kiszolgálni, mint a regionális igényeket.

  • 21 irodából álló országos hálózat
  • 24 éves tapasztalat a magyar munkaerőpiacon
  • 1000 partnert meghaladó együttműködés
  • 5,5 milliárd forint kifizetett munkabér 2017-ben
  • 2200 munkahely 2017-ben
  • 25 000 főt meghaladó munkavállaló 2017-ben

Értékek, küldetés és jövőkép

Ismerje meg minőségpolitikánkat!

Elolvasom Elolvasom

Minőségirányítás

2003-ban minden képviseletet érintő, egységes minőségirányítási rendszert vezettünk be az ISO 9001 szabvány előírásai szerint.

MIR Tanúsítvány MIR Tanúsítvány