A Humánia HRS Group Zrt. tanúsított minőségirányítási rendszer előírásai szerint működik

Bevezető

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Örömmel köszöntjük a Humánia HRS Group Zrt. honlapján.

Cégünk fő profilja a munkaerő-kölcsönzés és -közvetítés, azaz a munkaerőpiac kínálatának és keresletének optimális összekapcsolása. Megkeressük a cégek számára az ideális munkatárs-jelölteket és ezzel párhuzamosan felkutatjuk az álláskeresők részére a legmegfelelőbb munkalehetőségeket. Kínálatunkban vannak időszakos és folyamatos munkalehetőségek egyaránt, a betanított munkától a szakmai speciális feladatokig.

Amennyiben állást keres, váltani szeretne vagy egyszerűen csak érdeklik a lehetőségek, itt mindenről tájékoztatást kaphat. Megismertetjük Önnel a munkaerő-kölcsönzés, -közvetítés fogalmát, megmutatjuk, miért is előnyös ez Önnek mint munkavállalónak, megtekintheti az aktuális álláslehetőségeinket és tetszés szerint jelentkezhet is ezekre.

Fontosnak tartjuk, hogy az általunk kölcsönzött vagy közvetített munkavállalók elégedettek legyenek a Humánia HRS Group Zrt. szolgáltatásaival a foglalkoztatás minden szakaszában. Bár mindenkinek azonnal kiajánlani munkát nem könnyű feladat, azért reméljük, hogy minél több álláskeresőnek sikerül megtalálnunk a számára ideális, képzettségének, igényeinek és elképzeléseinek legmegfelelőbb munkát. Védjegyünk a megbízhatóság, jogszerűség és a gyors, szakszerű ügymenet. Reméljük Önt is mihamarabb köszönthetjük Ügyfeleink között!

Köszönjük érdeklődését és bizalmát, és kívánunk Önnek sikeres álláskeresést!