Sikeres véradás a budapesti Fürge Diák irodában2012-10-11

Szeptember 19-én véradásnak adott otthont a pesti Fürge iroda. A cél az volt, hogy minél több egészséges vénát biztosítsunk a Vöröskereszt munkatársainak.
A megfelelő létszámmal nem csak a 19-i napot tették sikeressé, hanem szabaddá vált az út a többi megye előtt is. Többen érezték azt a Fürge csapatból, hogy szeretnének példát mutatni a munkavállalóiknak, így a többi irodából is többen regisztráltak és szálltak be a véradói székekbe. Amint eljött a kezdési időpont, diákok álltak sorban a galérián és az oda vezető lépcsőn. Még az sem tántorította el őket, hogy akár 1 órát kellett várni a „csapolásra”. Először regisztrálni kellett, majd egy kérdőív kitöltése után a doktornő eldöntötte van-e valami ok, ami miatt kizárásra kerülhet valaki a véradásból. Aki tovább jutott, annak már csak be kellett ülnie egy szabad székbe a Vérellátók közé. Összesen 47-en regisztráltak, páran sajnos nem adhattak vért, de így is nyitástól zárásig folyamatosan volt önkéntes. Minden diák, aki segítette a munkánkat, 1-1 Fürge Diákos bögrét vihetett haza emlékbe és 20-20 Aranykártya ponttal gazdagodhatott, és a több napra is kitartó jó cselekedet érzésével.

További híreink +Hírek

"Szegényes az a vállalkozás, amely csak pénzt keres és semmi mást nem kap." 2015-10-28

Idén immáron ötödik alkalommal kérdeztük meg a Humánia HRS Group Zrt. kölcsönzött munkavállalóit, hogy miként vélekednek a szolgáltatásunkról, munkatársainkról, valamint a kínált munkalehetőségekről.

Újabb sikerekkel zárta az évet a HR Háló Workshop 2012-10-11

A Humánia HRS Group Zrt. által szervezett rendezvénysorozat, a HR Háló Workshop, mely a személyzeti terület szakemberei számára mutat be lehetséges válaszokat az év változásaira, búcsúzik erre az évre tizenhét remekül teljesített állomás után.

Sikeres véradás a budapesti Fürge Diák irodában 2012-10-11

Szeptember 19-én véradásnak adott otthont a pesti Fürge iroda. A cél az volt, hogy minél több egészséges vénát biztosítsunk a Vöröskereszt munkatársainak.