"Szegényes az a vállalkozás, amely csak pénzt keres és semmi mást nem kap."2015-10-28

Idén immáron ötödik alkalommal kérdeztük meg a Humánia HRS Group Zrt. kölcsönzött munkavállalóit, hogy miként vélekednek a szolgáltatásunkról, munkatársainkról, valamint a kínált munkalehetőségekről.
A felmérés eredménye alapján 89,7% ajánlana bennünket barátainak, ismerőseinek, 90,1%-uk szerint a Humánia HRS Group Zrt. szolgáltatásai magas színvonalúak, és 92,8% nyilatkozott úgy, hogy a szolgáltatásunk versenyképes a többi munkaerő-kölcsönzővel összevetve. Mivel értük el mindezt? Munkatársaink udvariasak, közvetlenek, gyorsan intézik munkába állás előtt a munkaviszony létrehozását. Megfelelő tájékoztatást adnak a munkába állás előtt, a munkavállalással kapcsolatban pedig hasznos információkkal látják el a munkavállalókat, emellett szakmailag maximálisan felkészültek. Munkáltatóként időben utaljuk a fizetéseket, időben kiadjuk az étkezési utalványokat, vagy egyéb béren kívüli juttatásokat. Egyértelmű nyomtatványokkal rendelkezünk, egyszerűen használható honlapot üzemeltetünk, mely megfelelően tájékoztat a munkalehetőségekről és segíti a jelentkezést a kiválasztott munkára. Megfelelő körültekintéssel intézzük a kapcsolódó dokumentációt. A számszaki értékelésen túl rengeteg szöveges dicséret, javaslat és fejlesztési lehetőség is érkezett. Célunk, hogy folyamatosan fejlesszük szolgáltatásainkat. Köszönjük a visszajelzéseket!

További híreink +Hírek

"Szegényes az a vállalkozás, amely csak pénzt keres és semmi mást nem kap." 2015-10-28

Idén immáron ötödik alkalommal kérdeztük meg a Humánia HRS Group Zrt. kölcsönzött munkavállalóit, hogy miként vélekednek a szolgáltatásunkról, munkatársainkról, valamint a kínált munkalehetőségekről.

Újabb sikerekkel zárta az évet a HR Háló Workshop 2012-10-11

A Humánia HRS Group Zrt. által szervezett rendezvénysorozat, a HR Háló Workshop, mely a személyzeti terület szakemberei számára mutat be lehetséges válaszokat az év változásaira, búcsúzik erre az évre tizenhét remekül teljesített állomás után.

Sikeres véradás a budapesti Fürge Diák irodában 2012-10-11

Szeptember 19-én véradásnak adott otthont a pesti Fürge iroda. A cél az volt, hogy minél több egészséges vénát biztosítsunk a Vöröskereszt munkatársainak.