Humánia HRS Group

Több, mint szolgáltató

Miért velünk

Cégünk a CERTOP Termék- és Rendszertanúsító Kft. által tanúsított ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert üzemeltet, illetve megfelel az ISO 27001 információbiztonsági szabvány előírásainak is. Minőségirányítási rendszerünket 2003-ban alakítottuk ki, és 2007-ben került sor az első tanúsításra. Az információbiztonságra való törekvés mindig is hangsúlyosan szerepelt a cég életében. A szabvány követelményein alapuló rendszer bevezetésére 2013-ban került sor.

A reklamációkezelésünk 100%-os, melyet tényeken alapuló elégedettségi eredmények támasztanak alá. Minőségirányítási rendszerünk szerint évente felmérjük munkavállalóink elégedettségét.

Évente végzünk független kérdezőbiztosok igénybevételével a szolgáltatásainkat igénybe vevő partnereinknél elégedettség mérést. A vizsgálat egy mérőszámra helyezi a hangsúlyt: partnereink ajánlanának-e bennünket üzletfeleiknek illetve ismerőseiknek, valamint azt kérjük a válaszadóktól, hogy foglalják össze, melyek azok a tényezők, amelyeken ha változtatunk, akkor az a maximális elégedettségükhöz vezet.

2017. január - április hónapok folyamán irodánként, szolgáltatástípusonként vizsgáltuk megrendelőink elvárásainak teljesülését, a teljesítéseink színvonalát, valamint értékeltettük teljesítményünket a versenytársainkkal való összehasonlításban is.

A vizsgálat eredménye szerint Partnereink 93,5%-a ajánlaná szolgáltatásunkat ügyfeleiknek, üzletfeleiknek, munkavállalóiknak.

A válaszokból kitűnik, hogy szolgáltatásunkat az alábbi tényezők jellemzik:

  • jó együttműködés,
  • segítőkész, könnyen elérhető kapcsolattartók,
  • a felmerülő problémák rugalmas kezelése,
  • megbízhatóság.

Elkötelezettségünket, munkánk eredményét a Bisnode Magyarország által kiadott „AAA” tanúsítvány is igazolja, mely szerint a Humánia HRS Group Zrt-vel és a Fürge Diák Iskolaszövetkezettel való együttműködés nagyon alacsony kockázatot jelent partnerei számára. E tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 1,75%-a jogosult.

Alapító tagjai vagyunk a Magyar Munkaerő-kölcsönzők Érdekképviseleti Szövetségének, ahol elnöki posztot töltünk be, valamint képviseltetjük magunkat a Magyar Munkajogi Társaságban. Ezen túl szakmai tisztséget, főtitkári posztot töltünk be a Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségében.

A 2009-ben indított Karrierprogram, majd Munkaerő-Piaci Kalauz elnevezésű, komplex munkajogi edukációs programunk segítségével rendhagyó osztályfőnöki órák keretében diák munkavállalókkal munkajogi szabályokat ismertetünk az iskolában, hogy a diákok tudatosan, megismerve jogaikat, kötelezettségeiket lépjenek be a munka világába. A program 2011-ben elnyerte a CSR Hungary Díjat közös ügyek-oktatás kategóriában, ami a cégcsoport számára az elismerésen túl leginkább elkötelezettségének megerősítését jelenti. A program kezdete óta évente 6-700 osztállyal találkozunk , így évente több, mint 12.000 középiskolás diákot oktatunk rendhagyó osztályfőnöki óra keretében.

Az „Ifjú Kócsagőr Program” az ország első természetvédelmi őr utánpótlást támogató programjává vált. A szervezők és a kócsagőrök szerint is a program legnagyobb eredménye az Y-generációs kócsagőr utánpótlás, akik a programnak köszönhetően elköteleződtek a természetvédelem mellett. A program 2014-ben Prizma Junior különdíjat nyert.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Fürge Diák Iskolaszövetkezet már kétszeres Superbrands és háromszoros Magyar Brands díjas vállalkozásként van jelen a magyar piacon.