Munkaadóknak

Navigáció

Szolgáltatásaink

Az állandó és időszakos munkaerő-kölcsönzés mellett - amit külön oldalon részletezünk - az alábbi szolgáltatásokat veheti igénybe.

Munkatárs-keresés és szelekció

Az Ön igényei alapján felállított munkavállalói profil alapján keresünk, majd az általunk kiválasztott munkatársat garanciavállalás mellett közvetítjük, aki közvetlenül az Ön alkalmazásába kerül. Alapesetben az alábbi folyamatot teljesítjük, de szükség esetén a folyamat az Ön igényeinek megfelelően szűkíthető.

 • a követelményprofil elkészítése
 • hirdetésszövegezés és formázás, a médiával való együttműködés
 • telefonos előszelekció
 • a pályázatok összegyűjtése és kiértékelése
 • részletes beszélgetés a szóba jöhető jelöltekkel
 • referencia ellenőrzés
 • a kiválasztási folyamat lebonyolítása
 • a végeredmény írásos összefoglalása
 • a pályázók bemutatása
 • a beszélgetések időbeli koordinálása
 • a pályázók kiértesítése (lemondás, készenlétben tartás)

Try & Hire

Az általunk kiválasztott munkatársat a Humánia HRS Group Zrt. az Önnel egyeztetett rövidebb időtartamra (egy-két hónap) alkalmazza, és ha megfelel az Ön követelmény-szintjének, akkor átveszi saját állományába. Ezáltal előre tervezhetőek az új munkaerő felvételével kapcsolatos költségek és csökken annak a veszélye is, hogy esetleg nem a megfelelő munkavállalót veszi fel.

Outsourcing

A cégek egyre nagyobb része igyekszik csak a fő tevékenységére koncentrálni és azokat a tevékenységeket, melyeket alvállalkozók bevonásával, kedvezőbb feltételekkel oldhatnak meg, kiszervezik. A Humánia HRS Group Zrt. az Ön support tevékenységeit - legyen szó archiválásról, raktárgazdálkodásról, bérelszámolásról, telemarketingről vagy számítógépes adatfeldolgozásról - megfelelően képzett alkalmazottaival vállalja át.

Fenti szolgáltatásaink közül munkatársunk akár egy-egy szolgáltatásra, akár a megfelelő szolgáltatás-csomagra elkészíti az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot.

A Humánia HRS Group Zrt. stratégiai partnere, a Fürge Diák Iskolaszövetekezet révén immár diákmunka területen is képes magas szakmai szinten kivitelezett, jogszabályi követelményeknek megfelelő szolgáltatást nyújtani.

Diákmunka

A diákmunka bizonyos szempontból tágabb, másfelől szűkebb alkalmazási lehetőségeket magában rejtő alternatívája a munkaerő-kölcsönzésnek. Tágabb abban az értelemben, hogy nem csak a munkaerő használatának átengedését tartalmazza a szolgáltatás, hanem teljes projektek kivitelezése is megoldható (marketing-akciók, terjesztési feladatok), és szűkebb abban az értelemben, hogy csak olyan feladatok oldhatóak meg alkalmazásával, ahol a munkavállaló diákok közvetlen irányítását nem kell szükségszerűen átadni a szolgáltatást igénybe vevő cégnek.

Üzenjen nekünk!

Üzenet elküldése előtt írja a kép melletti mezőbe a képen látható számokat.

A Humánia HRS Group Zrt. tanúsított minőségirányítási rendszer előírásai szerint működik