Munkaadóknak

Navigáció

Bevezető

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Ezen internetes tájékoztató segítséget nyújthat cége munkaerő felhasználásának optimalizálásában.

Egyik oldalról a munkaerő-kölcsönzésről, mint a humán erőforrás gazdálkodás egyre jelentősebb mértékben alkalmazott lehetőségéről kaphat - reményeink szerint - teljes körű képet, másrészt a Humánia HRS Group Zrt. szolgáltatásairól, működéséről és e tárgykörben szerzett eddigi tapasztalatairól olvashat.

Bemutatjuk, hogy milyen üzleti érdekek és ésszerűsítési indokok vezethetnek egy munkáltatót arra, hogy a munkaerő-fejlesztéssel szemben más megoldások után kutasson. Felvázoljuk, hogy milyen lehetőségek közül választhat, és milyen esetekben érdemes Cégünk munkaerő-piaci szolgáltatásait igénybe venni. Megismertetjük néhány költségkímélő megoldással, illetve számos segítő szándékú gondolatébresztő szempontot vetünk fel, hogy azokat is mérlegelve hozhasson megalapozott munkaerő-gazdálkodási döntéseket.

Fő törekvésünk, hogy partnereinkkel szoros kapcsolatot alakítsunk ki, alaposan megismerjük működésüket, hogy szolgáltatásaink közül a leginkább célravezetőt tudjuk ajánlani.

Reményeink szerint ez a kis bevezető felkeltette érdeklődését, és áldoz néhány percet a fenti témák részletesebb megismerésére.

Cégtörténet

A Humánia HRS Group Zrt. jogelődjét, a Humánia Kft.-t 2001-ben alapította egy olyan fiatal szakemberekből álló gárda, akik 1994-re visszanyúló, a munkaerő-kölcsönzés korábbi speciális szegmensében szerzett tapasztalataikkal, a partnercégek és munkavállalók elvárásainak megfelelően folyamatosan fejlesztik a céget. Ezzel párhuzamosan dinamikusan viszik előre a korábban létrehozott társcéget is, amely a fiatalok munkavállalásának és tapasztalatszerzésének segítését tűzte ki célul, ezáltal megoldást jelentve a cégek időszakosan felmerülő munkaerőproblémáira valamint a jövő szakembereinek megtalálására is.

Ennek köszönhetően az országos hálózattal rendelkező, 18 irodát működtető cégcsoport évről évre egyre nagyobb árbevételt realizál, amelynek mértéke 2010-ben 2,6Md Ft, a 2011-es évben pedig elérte a 3,4Md Ft-ot. A partnercégek száma éves szinten meghaladja az 1000-et, a foglalkoztatottak száma a 25.000 főt.

A fiatalos lendületnek, az egyre növekvő szakmai tapasztalatnak, a külső és belső képzésekkel megerősített tudásnak, az innovatív fejlesztéseknek és a magas etikai szintnek köszönhetően a cég sikertörténete töretlen. A 2003 óta működtetett, majd később külsőleg is auditált minőségirányítási rendszer szintén jó példája a Humánia HRS Group Zrt. folyamatos fejlődési igényének valamint a partnerek és ügyfelek egyre magasabb szintű kiszolgálásának.

A cég minőségpolitikája jól tükrözi a vezetés elkötelezettségét, megmutatja azokat az irányelveket, értékeket, küldetést és jövőképet, amelyet Humánia HRS Group Zrt. a gyakorlatban is teljes hittel és meggyőződéssel képvisel minden partnere előtt – legyen szó cégről vagy munkavállalóról.

Üzenjen nekünk!

Üzenet elküldése előtt írja a kép melletti mezőbe a képen látható számokat.

A Humánia HRS Group Zrt. tanúsított minőségirányítási rendszer előírásai szerint működik